Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Klik op [] in de video voor groter beeld

Heel de maand mei vieren we ons 4-jarig bestaan en dat doen we dat met een spetterende aanbieding, alleen vandaag even niet omdat we heeeeeeel veel cadeautjes aan het inpakken zijn

Mr Cey Strawberry Scarf by Mr. Cey (Haakpatroon) De Strawberry Scarf by Mr. Cey is een nieuw ontwerp van Mr. Cey. Download het patroon nu gemakkelijk.. Category: Anvils Product #: PAT-SSCARF 5 stars, based on 23 beoordeling(en). reviews Regular price: € 4,95 $€ 4,95 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 87

Strawberry Scarf by Mr. Cey (Haakpatroon)

new
€ 4,95

Merk: Mr Cey
Model: PAT-SSCARF
Beschikbaarheid: 87

De Strawberry Scarf by Mr. Cey is een nieuw ontwerp van Mr. Cey. Download het patroon nu gemakkelijk door hem in je winkelwagen te zetten en af te rekenen. Na het afrekenen kan je het patroon terug vinden onder het kopje "downloads".

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: