Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Klik op [] in de video voor groter beeld

Heel de maand mei vieren we ons 4-jarig bestaan en dat doen we dat met een spetterende aanbieding, alleen vandaag even niet omdat we heeeeeeel veel cadeautjes aan het inpakken zijn

Mr Cey Herfst Pompoen By Mr. Cey (Haakpatroon) Mr. Cey heeft een super leuke herfst pompoen gehaakt voor op de herfsttafel. Met dit patroon haak je.. Category: Anvils Product #: PAT-POMPOEN 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 1,00 $€ 1,00 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 91

Herfst Pompoen By Mr. Cey (Haakpatroon)

new
€ 1,00

Merk: Mr Cey
Model: PAT-POMPOEN
Beschikbaarheid: 91

Mr. Cey heeft een super leuke herfst pompoen gehaakt voor op de herfsttafel. Met dit patroon haak je in een handomdraai deze herfstpompoen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: