Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Onze feestmaand zit er bijna op en dit laatste weekend vieren we dit met een online garage sale!

https://perapasha.nl/index.php?route=product/special

Ruim 300 producten zijn alleen dit weekend extra in prijs verlaagd! Waaronder de Papatya Batik, deze koop je dit weekend per pak (van 5) voor slechts €12,50

 

 

Mr Cey Padoe de Paashaas by Mr. Cey (Haakpatroon) Padoe de Paashaas is een van de amigurumi ontwerpen van Mr. Cey. Padoe de paashaas is een voorloper .. Category: Anvils Product #: PAT-PADOE 5 stars, based on 10 beoordeling(en). reviews Regular price: € 2,95 $€ 2,95 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 97

Padoe de Paashaas by Mr. Cey (Haakpatroon)

new
€ 2,95

Merk: Mr Cey
Model: PAT-PADOE
Beschikbaarheid: 97

Padoe de Paashaas is een van de amigurumi ontwerpen van Mr. Cey. Padoe de paashaas is een voorloper op het boek dat Mr. Cey in najaar van 2015 zal gaan uitbrengen. 
Met dit gratis patroon maak je gemakkelijk Padoe de Paashaas.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: