Mr Cey Autumn Glow Cal By Mr. Cey WOOLLY Pinkish (reserveer nu) De herfst komt er aan, één van de meest favoriete seizoenen van Mr. Cey. Niet alleen vanwege de mooi.. Category: Product ID: 22407 Model: OPK-AGPINKISH Autumn Glow Cal By Mr. Cey WOOLLY Pinkish (reserveer nu) Papatya 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: 79.950024 79.950024 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 5

Autumn Glow Cal By Mr. Cey WOOLLY Pinkish (reserveer nu)

new
€ 79,95

Merk: Mr Cey
Model: OPK-AGPINKISH
Beschikbaarheid: 5

De herfst komt er aan, één van de meest favoriete seizoenen van Mr. Cey. Niet alleen vanwege de mooie kleuren die je overal buiten om je heen ziet, maar ook de gezellige avonden voor de tv of met een goed boek als het buiten kouder begint te worden.

Na de Winter Glow komt Mr. Cey dit najaar met mijn nieuwe Crochet-a-long met de naam “AUTUMN GLOW”. Letterlijk vertaald naar herfstgloed. Een prachtige eenpersoons deken in mooie herfsttinten gehaakt met mijn nieuwste garen Mr. Cey Woolly. 

In het pakket zit voldoende garen om de hele deken te maken. De pakketten zullen verstuurd worden voor de start van de CAL. De deken heeft een afmeting van ongeveer 125 x 180 cm.

De Crochet-a-long zal starten op 1 oktober en iedere dinsdag, 7 weken lang krijg je een deel van het patroon.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: