Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Klik op [] in de video voor groter beeld

Heel de maand mei vieren we ons 4-jarig bestaan en dat doen we dat met een spetterende aanbieding, alleen vandaag even niet omdat we heeeeeeel veel cadeautjes aan het inpakken zijn

Scheepjeswol Midsummer Night Vest Cal By Mr Cey (Velvet) Medio augustus start de nieuwe CAL van Mr. Cey.  Een prachtig vest gemaakt met Scheepjes Colour Craf.. Category: Anvils Product #: OPK-MSNVCVELVET 4 stars, based on 1 beoordeling(en). reviews Regular price: € 26,75 $€ 26,75 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 6

Midsummer Night Vest Cal By Mr Cey (Velvet)

new
€ 26,75

Merk: Scheepjeswol
Model: OPK-MSNVCVELVET
Beschikbaarheid: 6

Beschikbare opties:


* Midsummers Night Vest Cal Velvet:

* Maat:Medio augustus start de nieuwe CAL van Mr. Cey.  Een prachtig vest gemaakt met Scheepjes Colour Crafter in combinatie met het mooie verloopgaren van Papatya. In het pakket zit voldoende garen om de CAL in jouw maat de maken. 

Let op: de levertijd van de pakketten zijn 3 tot 5 werkdagen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: