Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Klik op [] in de video voor groter beeld

Heel de maand mei vieren we ons 4-jarig bestaan en dat doen we dat met een spetterende aanbieding, alleen vandaag even niet omdat we heeeeeeel veel cadeautjes aan het inpakken zijn

Monster Ozzy Pakket Monster Ozzy is een nieuw amigurumi patroon van Mr. Cey.  Dit pakket bevat 2 bolletjes Scheepjes Cat.. Category: Anvils Product #: OPK-OZZY 5 stars, based on 2 beoordeling(en). reviews Regular price: € 8,95 $€ 8,95 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 2

Monster Ozzy Pakket

new
€ 8,95

Model: OPK-OZZY
Beschikbaarheid: 2

Beschikbare opties:


* Ozzy:

Monster Ozzy is een nieuw amigurumi patroon van Mr. Cey.  Dit pakket bevat 2 bolletjes Scheepjes Catona 50 gram en 4 bolletjes Catona 25 gram plus 1 paar veiligheidsoogjes.

Optioneel kan je er voor kiezen om het strikje te maken met een hip Oaki Doki stofje (let op het stofje kan afwijken van de werkelijkheid).

Vergeet niet om aan te geven of je wel of geen stofje erbij wil hebben.

Het patroon is nadat je bestelling is bevestigd te downloaden onder kopjes "downloads" in mijn account.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: