Meimaand feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel van Pera Pasha alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage van Pera Pasha kan je jezelf aanmelden.
Op de Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

Feestaanbieding van de dag

Klik op [] in de video voor groter beeld

Heel de maand mei vieren we ons 4-jarig bestaan en dat doen we dat met een spetterende aanbieding, alleen vandaag even niet omdat we heeeeeeel veel cadeautjes aan het inpakken zijn

Mr Cey Mr Cey loves Crochet + Carbuddies and Friends Mr. Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken .. Category: Anvils Product #: BKLCARBUD 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 25,90 $€ 25,90 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 10

Mr Cey loves Crochet + Carbuddies and Friends

new
€ 25,90

Merk: Mr Cey
Model: BKLCARBUD
Beschikbaarheid: 10

Mr. Cey Loves Crochet is alweer het vijfde boek van Mr. Cey. Na de bestsellers Knuffelkussens Haken en Hero en de Magie van Kerst verrast hij nu met een boek vol uiteenlopende ontwerpen. Haak een prachtige deken, poef of cosy mand voor in huis. Of een funky tas, een elegante regenboog omslagdoek met kraaltjes, een stoere sjaal voor jezelf of iemand anders. Allemaal bijzondere ontwerpen gemaakt met prachtige garens in smaakvolle kleuren zoals we inmiddels van Mr. Cey gewend zijn. Je blijft haken als je eenmaal begint aan Mr. Cey Loves Crochet. De patronen zijn voor de beginnende en ervaren haakster. In het boek vind je de uitleg van de gebruikte steken.

Bestel nu het combi pakket samen met Carbuddies and Friends en ontvang er een gratis bolletje Mr. Cey Cotton bij

Let op: het boek komt eind oktober pas uit, bestel je naast het boek nog wat anders dan zullen we wachten met verzenden tot het boek binnen is.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: